perjantai 24. huhtikuuta 2009

JOK Lappeenranta 21.4.09


JOK Lappeenranta 21.4.09
Originally uploaded by dj levy

Kävimme alkuviikosta Lappeenrannan kaupunginteatterissa esittämässä pari "Jumala on kauneus" -esitystä. Ensimmäistä kertaa ilman ohjaaja Kristiania, joka oli Tallinassa muissa töissä. Tässä tapauksessa ohjaajaa tunnuttiin itse asiassa eniten kaivattavan alkuspiikkiin, jonka hän yleensä on rentoon tyyliinsä pitänyt yleisölle: lyhyt teosesittely ja "puhelimet vois laittaa pois päältä ellei o ihan pakko puhua esityksen aikana" -kehotus on virittänyt alkuun aina hyvän tunnelman, joka nyt puuttui. Esitykset menivät silti hienosti, ehkä yleisöä olisi voinut olla jonkun verran enemmän mutta paikalla olijat tuntuivat sangen vastaanottavaisilta.

Esiintyjien puolesta totesimme jälleen kerran, että vierailukaupunkiin kannattaa tulla ajoissa lepäämään esitystä edeltävänä iltana niin on virkeämpi seuraavana iltana ja valmis uusiin sauna- (Muuten teatterin sähkösaunaksi tosi hyvä!!!), biljardi- ja karaokehaasteisiin esityksen jälkeen...

Hämmästelimme uutista, jonka mukaan ovat purkamassa 1982 valmistunutta teatteritaloaan... Uusi talo tulisi kuulemma halvemmaksi kuin vanhan korjaaminen.... Kuulostaa omituiselta. Ja sangen nykyistä maailmamme menoa kuvaavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti