maanantai 13. huhtikuuta 2009

JOK kamat menossa Turkuun


JOK kamat menossa Turkuun
Originally uploaded by dj levy

Taustalla myös pari pesukonetta joilla nykyään saa lipun Kansallisteatterin Tuntemattomaan, mainio tapa kierrättää....!

Basisti Tuomon mahtavalla pikkubussilla tultiin aamulla takaisin Turusta keikalta, ajoin ensimmäistä kertaa uutta moottoritietä koko matkan Turku - Hki. Hulppeatahan sitä on ajella mutta kyllä vastaraiskattu jylhä Länsi-Uudenmaan metsä- ja kalliomaisema tuoreine yliajettuine eläimineen saa Linkolan vahvasti kummittelemaan takaraivossa. Jokohan nämä moottoritiet riittäisivät? Onko sitä nyt pakko olla NIIN kiire ja loppujen lopuksi mihin? Ja millä hinnalla?

JOK esitys meni hienosti, muutaman kuukauden tauon jälkeen. Taiston ääni petti dramaattisen kuuloisesti lopussa, ilmeisesti näyttämöpölyn vaikutuksesta. Lappeenrannassa ensi viikolla pitää nuolla lattia puhtaaksi niin ei toistu. Taisto oli muuten niin vireessä että parikin vesuria meni päreiksi ratapölkyn lisäksi, pitää mennä vesurikauppaan. Ratapölkkyjä tuli 20 kpl lisää, aiheuttamaan logistista riesaa mediakeskus Lumeeseen. Tiistaina käydään sahaamassa ja roudaamassa pois.

Lappeenrannan keikoille tulee muuten esitysten jääpalat Taipalsaaren jääveistoharrastajilta, jotka halusivat vastalahjaksi... lippuja Tuntemattomaan. Mihin muuhun teatteriin maailmassa pääsisit risalla pesukoneella tai 70 kg:n jääkimpaleella? Ja vielä sangen kelvolliseen esitykseen!

Ensi viikolla pitäisi JOK lavastusroudauksen lisäksi tekstittää loppuun (¡espanjaksi!, onneksi mulla on teksti) Kapsäkin esitystaltiointi Cadizista, rakentaa valoja ja videota Espoon kaupunginmuseon "Savua ja tulta" -näyttelyyn, tehdä sopimus syksyn keikasta Kaupunginteatteriin, väsätä esittelyteksti ja -kuva "Kohti valoa" ohjelmaan (dj Bunuelin kanssa Radio Helsingissä ensi lauantaina) sekä flyeri "Balkan Fever" -klubille (dj Borzinin kanssa Dubrovnikissä vappuna), raportoida ALVit, käydä Takomon vuosikokouksessa, jne jne, jne

Prekaarin hommat ei tekemällä lopu. Sairastua et saa ja lomaa ei ole.

Lupaan jälleen kerran itselleni ja perheelle:

1. Opettelen sanomaan EI työasioissa.
2. Korotan hintaani.
3. Opettelen sanomaan EI työasioissa vaikka ne olisivat kuinka kiinnostavia tai haastavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti